Shop News

maandag 27 februari, 2017 | RSS Feed

Argentina 1986 WK Shirt

auteur: Administrator | Comments


Het kiezen van een Retro Argentini? Voetbal Kit. Een blik op 2 Famous Argentini? voetbalshirts ontwerpen uit het verleden

De Argentina 1978 WK strip is een retro Argentini? voetbal kit van één van de meest memorabele toernooien van allemaal. Argentini? waren op eigen bodem en zo werden goed verbeeldde, echter, waren ze tegen de "totale voetbal" van de Nederlanders, die zeer ongelukkig in de 1974 World Cup waren en werden verwacht om te winnen deze keer.

Echter, Argentini? hadden hun sterren ook, met inbegrip van Ossie Ardiles, vlak voor zijn baanbrekende transfer naar Tottenham Hotspur later die zomer. Ze hadden ook Mario Kempes, die de belangrijkste doelpunt in de 1978 toernooi was, scoorde een totaal van zes doelpunten, waaronder twee in de finale zelf. Argentini? wist Holland 3-1 te verslaan na extra tijd om de World Cup te winnen en ervoor te zorgen dat de 1978 World Cup-shirt een van de meest iconische Argentini? voetbalshirts aller tijden zou worden.

De Argentina 1986 WK-strip is een andere retro voetbal kit met de beroemde blauwe en witte strepen. Het is bijna altijd gekoppeld aan een man, een voetbal genie die vrijwel in zijn eentje Argentini? hun tweede World Cup gewonnen. Die man was natuurlijk Diego Maradona en het is deels omdat van die optredens dragen van die bepaalde retro Argentini? voetbal kit dat hij door velen wordt beschouwd als de grootste voetballer die ooit geleefd.

Deze vintage national voetbalshirts goedkope zo'n klassieke uitstraling aan hen en echt ziet er geweldig uit met een spijkerbroek en trainers. Evenals de klassieke blauwe en witte strepen, de retro voetbal kit is voorzien van het goud en blauw Argentijnse schild. De Blauwe en witte strepen van die Argentini? voetbalshirts uit het verleden zijn misschien zelfs zo iconisch als de gele en blauwe kits van Brazili.


maandag 16 januari, 2017nieuws


Alle op één paginamaandag 16 januari, 2017nieuws
Laatste nieuws
Nieuwsarchief